8 didesnių riestainių,
1 stiklinės pieno,
1 šaukšto sviesto,
44 šakelių krapų,
300 g maltos vištienos,
3 morkų,
2 šaukštelių adžikos padažo,
2 svogūnų,
2 šaukštų aliejaus,
4 kiaušinių,
100 g fermentinio sūrio,
8 šaukštų majonezo,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Riestainius pamerkite piene, kad suminkštėtų, perpjaukite horizontaliai perpus. 8 puseles išdėliokite ant riebalais pateptos skardos. Maltą vištieną apkepkite. Morkas stambiai sutarkuokite, svogūnus supjaustykite plonais žiedeliais. Svogūnus apkepkite aliejuje ir sumaišykite su faršu.
Morkas pakepinkite su likusiu aliejumi, įdėkite adžikos. Kiaušinius kietai išvirkite, sutarkuokite. Ant riestainių puselių sluoksniais dėkite: maltą mėsą su svogūnais, norkas, kiaušinius, sūrį. Apliekite majonezu, uždėkite antrąsias riestainių puseles. Kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 15 min. Papuoškite žalumynais.