(4 porcijos)
70 g sviesto,
100 g lydyto sūrio "Hochland",
4 paprikų (raudonos, žalios, geltonos, oranžinės),
1 raudono svogūno,
20 g petražolių,
100 g varškės,
2 šaukštų garstyčių,
2 šakelių petražolių papuošti,
druskos,
maltų raudonųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Sviestą supjaustykite gabaliukais ir palikite šiltoje vietoje 15 min., po to sumaišykite su lydytu sūriu. Nuplaukite paprikų viršų, išpjaukite kotelį ir sėklas. Svogūną smulkiai supjaustykite. Petražoles sukapokite. Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su lydytu sūriu ir sviestu, garstyčiomis, svogūnais, petražolėmis.
Įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite iki vientisos masės. Paruoštas paprikas pripildykite paruoštu įdaru ir palaikykite šaldytuve 1,5 val. Paprikos ankštis supjaustykite 5 mm storio riekelėmis, išdėliokite lėkštėje, papuoškite petražolių lapeliais.