Šiupininė (Darja Doncova - Rusija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šiupininė (Darja Doncova - Rusija)


INGREDIENTAI:

Jautienos sultinys,
dešra,dešrelės, kumpis, karbonadas (viskas, ką rasite šaldytuve),
3-4 rauginti agurkai,
2 svogūnų galvelės,
1 morka,
2-3 bulvės,
poras,
pomidorų tyrė,
žaliosios ir juodosios alyvuogės be kauliukų,
citrina,
kapariai.


GAMINIMAS:

Į verdantį sultinį sudėkite smulkiai supjaustytą mėsą, daržoves, raugintus agurkus, uždarykite pomidorų tyre ir virkite apie 15 minučių. Į sriubos lėkštes išdėliokite žaliąsias ir juodąsias alyvuoges, kaparius, grietinę, žalumynus ir citrinos riekelę. Alyvuogių ir kaparių virti nerekomenduojama, nes sriuba įgaus nemalonų skonį.

Pirkdami alyvuoges be kauliukų atkreipkite dėmesį į tai, kuo jos įdarytos. Jums tiks tik tos, kurių viduje citrina. Šiupininė gera tuo, kad į ją galima dėti beveik visus mėsos gaminius, išskyrus, ko gero, tik šaltieną ir slėgtainį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668