Blynai Pannukakku (Suomija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai Pannukakku (Suomija)


INGREDIENTAI:

500 ml vandens,
2 valg. šaukšt. aliejaus,
2 kiaušiniai,
150-200 g kvietinių miltų,
1 arbat. šaukšt. druskos.


GAMINIMAS:

500 ml vandens sumaišykite su dviem valgomaisiais šaukštais aliejaus, įmuškite du kiaušinius. Įberkite kvietinių miltų, arbatinį šaukštelį druskos. Leiskite tešlai pastovėti kambario temperatūroje maždaug pusvalandį.

Keptuvėje įkaitinkite du valgomuosius šaukštus aliejaus, pilkite blynų tešlą ir apkepkite iš abiejų pusių, kol švelniai apskrus. Patiekite blynus su ledais, plakta grietinėle arba džemu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668