Plikytiniai su sūrio įdarais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Plikytiniai su sūrio įdarais


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
260 ml vandens,
120 g sviesto,
druskos,
cukraus pagal skonį,
260 g miltų,
6-8 kiaušiniai.

Į d a r a m s:
I. 50 g tarkuoto fermentinio sūrio,
15 g sviesto,
20 g pomidorų padažo,
1 česnako skiltelė.

II. 130 g gorgoncolos,
30 g minkšto sviesto,
1 česnako skiltelė.

III. 250 g lydytų sūrelių,
150 g virto kumpio,
1 šaukštas citrinų sulčių,
petražolių.


GAMINIMAS:

Paruoškite plikytą tešlą. Konditeriniu švirkštu ar maišeliu į riebalais pateptą arba sviestiniu popieriumi išklotą skardą išspauskite 1 cm dydžio rutuliukus ir kepkite juos 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min. Iš produktų, skirtų I įdarui, sumaišykite vientisą masę, įspauskite česnaką.

II įdarui sutrinkite sūrį, sumaišykite su sviestu ir išspaustu česnaku. Viską išmaišykite iki vienalytės masės.
III. įdarui virtą kumpį sumalkite, petražoles susmulkinkite (galima viską sutrinti elektriniu trintuvu). Sūrelius sumaišykite su kumpiu, petražolėmis ir citrinų sultimis. Paruoštais įdarais pripildykite atvėsusius plikytinius. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668