Rusiški blynai su skylutėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rusiški blynai su skylutėmis


INGREDIENTAI:

(4 porcijos - 480 kcal)
0,5 l kefyro,
1 stiklinės pieno,
1-2 kiaušinių (turi būti labai švieži),
1,5 stiklinės miltų,
1 šaukšto cukraus,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio sodos,
1 šaukšto grietinės,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Į puodą supilkite kefyrą ir truputį pašildykite (turi būti tik šiltas, ne karštas). Sudėkite kiaušinius, cukrų, sodą (nugesintą šaukšte grietinės). Suberkite miltus (apie 1,5 stiklinės - tiek, kad tešla pasidarytų geros grietinės tirštumo). Viską gerai išmaišykite. Užvirinkite pieną ir plona srovele pilkite jį į tešlą, visą laiką maišydami.

Jeigu jums tešla pasirodys per skysta, įberkite daugiau miltų. Įpilkite 1-2 šaukštus aliejaus, tešlą išmaišykite ir kepkite blynus su skylutėmis. Juos reiktų kepti ketaus keptuvėje. Prieš kepdami įpilkite šlakelį aliejaus. Patiekite su grietine, džemu arba mėgstamomis uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668