Triušis,
250 g rūkytų vištų krūtinėlių,
4 šaukštai sauso raudonojo vyno,
5 šaukštai miltų,
3 svogūnai,
3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų),
8 šaukštai grietinės,
maltų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Triušieną supjaustome į 8 porcijas, pasūdome, uždedame grietinės, išmaišome ir 6 - 8 valandas marinuojame šaltoje vietoje.
Triušienos gabalėlius apvoliojame miltuose.Svogūnus supjaustome plonais griežinėliais, supilame raudonąjį vyną, suberiame žalumynus, pagardiname pipirais.
Foliją sukarpome į 8 dalis. Krūtinėlę supjaustome į 8 gabalėlius ir sudedame ant folijos. Ant viršaus dedame paruoštą mišinį, ant jo - triušieną. Suvyniojame.
Kepame grilyje 12 minučių. Iškepusią mėsą išvyniojame. Kepant išsiskyrusias sultis supilame į atskirą indą, sumaišome su grietine, likusia po marinavimo, ir miltais. Nustatome mažą kaitrą ir maišydami pakaitiname.
Mėsą tiekiame su padažu.