Triušis folijoje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušis folijoje


INGREDIENTAI:

Triušis,
250 g rūkytų vištų krūtinėlių,
4 šaukštai sauso raudonojo vyno,
5 šaukštai miltų,
3 svogūnai,
3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų),
8 šaukštai grietinės,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Triušieną supjaustome į 8 porcijas, pasūdome, uždedame grietinės, išmaišome ir 6 - 8 valandas marinuojame šaltoje vietoje.

Triušienos gabalėlius apvoliojame miltuose.Svogūnus supjaustome plonais griežinėliais, supilame raudonąjį vyną, suberiame žalumynus, pagardiname pipirais.

Foliją sukarpome į 8 dalis. Krūtinėlę supjaustome į 8 gabalėlius ir sudedame ant folijos. Ant viršaus dedame paruoštą mišinį, ant jo - triušieną. Suvyniojame.

Kepame grilyje 12 minučių. Iškepusią mėsą išvyniojame. Kepant išsiskyrusias sultis supilame į atskirą indą, sumaišome su grietine, likusia po marinavimo, ir miltais. Nustatome mažą kaitrą ir maišydami pakaitiname.

Mėsą tiekiame su padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668