Purūs keksiukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Purūs keksiukai


INGREDIENTAI:

(6 asmenims)
Stiklinė grietinės,
2 kiaušiniai,
pakelis vanilinio cukraus,
4 šaukštai cukraus,
5 šaukštai miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
nutarkuotų citrinos žievelių,
pagal skonį brendžio arba romo.


GAMINIMAS:

Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Kiaušinių ir cukraus masę plakite iki purumo. Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį, kad kepinys būtų puresnis. Įmaišykite į kiaušinių ir cukraus plakinį. Suberkite nutarkuotas citrinos žieveles, įpilkite šlakelį brendžio arba romo.

Tešlą gerai išmaišykite ir sukrėskite į silikonines keksiukų kepimo formeles. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 min. Išimtus keksiukus atvėsinkite, apibarstykite milteliniu cukrumi ir papuoškite dailia, nebūtinai valgoma širdele. Jei netirite keksiukų formelių, galite kepti ir keksą-tik jį kepti reikėtų kiek ilgėliau.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668