Virtų bulvių blynai su žuvimi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtų bulvių blynai su žuvimi


INGREDIENTAI:

(4 porcijos - 800 kcal)
8 virtų bulvių,
1 kiaušinio,
4 šaukštų miltų,
1-2 karštai rūkytų lydekų,
1 svogūno,
trupučio pipirų,
krapų,
druskos,
džiūvėsėlių blynams apvolioti,
aliejaus.

P a d a ž u i: 4 kietai virtų kiaušinių,
50 g sviesto,
1 svogūno,
4 šaukštų grietinės,
krapų,
pipirų,
druskos,
1 stiklinės sultinio.


GAMINIMAS:

Virtas bulves sugrūskite. Kai košė truputį atvės, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, pabarstykite pipirais, druska, krapais. Gerai išmaišykite. Jeigu masė labai lips prie rankų, įberkite šiek tiek daugiau miltų. Įdaras: išrinkite žuvų kaulus, jas susmulkinkite. Pakepkite susmulkintą svogūną ir sumaišykite su jomis.

Šlapiomis rankomis formuokite bulvių blynelius, į vidų dėkite žuvų įdaro. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite įkaitusiame aliejuje. Padažas: susmulkintą svogūną apkepkite svieste, suberkite susmulkintus kiaušinius, sudėkite grietinę, supilkite sultinį, paskaninkite prieskoniais, dar truputį pakaitinkite. Blynus patiekite su padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668