(4 porcijos - 750 kcal)
5 didelių virtų bulvių,
2 stiklinių miltų,
1 didelio svogūno,
1 didelės morkos,
žalių arba džiovintų petražolių,
juodųjų pipirų,
mairūno,
baziliko,
200 g moliūgo,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Virtas bulves sutrinkite, įberkite petražolių, pasūdykite ir suminkykite su miltais. Įdaras: aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, po kelių minučių sudėkite tarkuotas morkas, dar po 5 min.-tarkuotą moliūgą.
Įberkite prieskonių, pagal skonį druskos ir troškinkite, kol suminkštės. Iš bulvių tešlos formuokite blynus su įdaru viduryje ir apkepkite juos aliejuje, kol gražiai parus. Labai gardu su grietine.