Krevetės, marinuotos su laimų sultimis receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės, marinuotos su laimų sultimis


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

16 neluptų ir nevirtų tigrinių krevečių,
2 laimai,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 skiltelės česnako.

GAMINIMAS:

Laimus nulupame, išspaudžiame sultis ir sutarkuojame žieveles. Česnako skilteles sugrūdame. Į didelį nemetalinį dubenį supilame laimų sultis, suberiame tarkuotas jų žieveles, sudedame grūstą česnaką ir krevetes, įpilame 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pagardiname, sumaišome ir marinuojame apie 30 minučių.

Susmeigiame krevetes ant iešmų ir kepame šašlykinėje 10 minučių, kartkartėmis apversdami. Tiekiame su majonezu, pagardintu šviežiais bazilikais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668