Kopūstų apkepas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų apkepas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
Vidutinio dydžio savojinis kopūstas,
0,5 stiklinės virtų ryžių,
5 dideli kiaušiniai,
0,5 poro stiebo,
geltona saldžioji paprika,
2 morkos,
tarkuoto parmezano,
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų,
daržovių prieskonių mišinio (be druskos).

GAMINIMAS:

Atskirkite kopūsto lapus, nuplikykite verdančiu vandeniu, nuvarvinkite ir nusausinkite. Papriką perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdį, supjaustykite plonais šiaudeliais. Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais, porą supjaustykite griežinėliais.

Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto. Suberkite porus ir porą minučių kepkite. Suberkite morkas, paprikas ir dar 2-3 minutes kepkite. Pagal skonį įberkite daržovių prieskonių, maltųjų juodųjų pipirų, pasūdykite, išmaišykite.

Daržoves sumaišykite su virtais ryžiais. Gautos masės krėskite ant kopūsto lapų, ant viršaus užberkite po žiupsnį tarkuoto parmezano, susukite ritinėlius. Išdėliokite juos kepimo inde. Apliekite plaktais kiaušiniais, pagardintais maltais pipirais ir druska. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668