Miltinukai su lašiniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Miltinukai su lašiniais


INGREDIENTAI:

3 stiklinės kvietinių miltų,
2 kiaušiniai,
40 g lašinių,
1/3 stiklinės grietinės,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštelis druskos,
1/3 stiklinės vandens.


GAMINIMAS:

Kiaušinius suplakite su druska. Miltus išsijokite, juose padarykite duobutę ir į ją supilkite vandenį, sudėkite grietinę, kiaušinius ir pusę smulkiai supjaustytų lašinukų. Išminkykite tešlą ir palaikykite ją šaldytuve apie 1 val. Tada tešlą padalinkite į keletą dalių ir tarp rankų iškočiokite pailgus volelius.

Juos supjaustykite nedideliais gabaliukais. Miltinukus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol jie iškils į paviršių. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, į jį sudėkite išvirusius miltinukus ir pakepkite 5 min. Miltinukus išimkite iš keptuvės ir sudėkite į atskirą indą. Toje pačioje keptuvėje, kur kepė miltinukai, pakepinkite likusius lašinukus, užpilkite juos ant miltinukų ir išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668