Morkų blyneliai su riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų blyneliai su riešutais


INGREDIENTAI:

(4 porcijos/450 kcal)
1,5 stiklinės kvietinių miltų,
0,5 stiklinės graikinių riešutų,
2 stiklinių (apie 450 g) smulkiai tarkuotų morkų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
4 šaukštų cukraus,
2 kiaušinių,
1 šaukštelio cinamono,
0,5 šaukštelio imbiero miltelių,
vanilinio cukraus,
1 šaukšto tarkuotos apelsino žievelės,
žiupsnelio druskos,
3/4 stiklinės kefyro,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Lengvai išplakite kiaušinius su cukrumi, supilkite kefyrą, aliejų, įberkite vanilinio cukraus, viską dar kartą gerai išplakite. Riešutus susmulkinkite ir kelias minutes pakepinkite sausoje keptuvėje. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, prieskonius, kepimo miltelius.

Persijokite į paruoštą masę, išmaišykite. Suberkite riešutus, apelsino žievelę, smulkiai tarkuotas morkas. Lengvai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite blynelius, kol gražiai paruduos. Patiekite šiltus su klevų sirupu, grietine ar uogiene.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668