Grikių blynai su grybų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grikių blynai su grybų įdaru


INGREDIENTAI:

(6 porcijos/720 kcal)
1,5 stiklinės grikių miltų,
1,5 stiklinės kvietinių miltų,
0,5 l pieno,
20 g mielių,
3 kiaušinių,
2 šaukštų aliejaus,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i:
1 svogūno,
250 g pievagrybių,
0,5 stiklinės grietinėlės,
pipirų,
druskos,
šviežių kapotų petražolių.


GAMINIMAS:

Paruoškite mielinę tešlą (žr. blynų receptą "Skonių šventė"). Paruoškite įdarą: smulkiai supjaustytą svogūną apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Į tą pačią keptuvę sudėkite smulkiomis riekelėmis supjaustytus grybus, troškinkite, kol išgaruos skystis.

Supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 15 min. Pasūdykite, pabarstykite pipirais ir kapotomis žaliomis petražolėmis. Įdaro dėkite ant kiekvieno blyno, susukite arba sulankstykite ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668