(6 porcijos/560 kcal)
2 stiklinių miltų,
5 kiaušinių,
2 šaukštų sviesto,
2,5 stiklinių kefyro,
druskos,
cukraus pagal skonį,
aliejaus kepti.
Į d a r u i:
300 g šviežių arba 150 g džiovintų grybų.
GAMINIMAS:
Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite. Šviežius grybus troškinkite keptuvėje ant nedidelės ugnies, kol išgaruos skystis. Grybus smulkiai supjaustykite, įberkite smulkiai supjaustytų krapų arba svogūnų laiškų.
Miltus, pieną, kiaušinius ir druską gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę, į ją įpilkite tešlos, ant jos, kol dar neapkepusi, plonai paskleiskite paruoštos grybų masės. Blynus apkepkite iš abiejų pusių. Grybai lieka blyno viduryje.