9-10 lietinių blynų.
P a d a ž u i:
100 g sviesto,
2-3 šaukštai miltų,
1 apelsino nutarkuota žievelė,
2 apelsinų sultys,
0,5 stiklinės cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
200 g grietinėlės.
P a p u o š i m u i:
100 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus,
kelios apelsino skiltelės.
GAMINIMAS:
Padažui keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais. Maišydami po truputį supilkite apelsinų sultis, suberkite apelsino žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų.
Įmaišykite grietinėlę. Kai padažas užvirs, nukaiskite. Pailgoje lėkštėje sudėkite sulankstytus lietinius, supilkite padažą ir papuoškite plakta pasaldinta grietinėle bei apelsino skiltelėmis.