Mini suktinukai su kumpiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mini suktinukai su kumpiu


INGREDIENTAI:

1 pakelio šaldytos mielinės tešlos,
1 cukinijos,
1 raudonos paprikos,
50 g alyvuogių be kauliukų,
1 skiltelės česnako,
100 g pomidorų,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
100 g rūkytos kiaulienos šoninės,
125 g mocarelos sūrio,
maltos aitriosios paprikos,
druskos,
pipirų,
bazilikų lapelių.


GAMINIMAS:

Tešlą atšildykite. Daržoves supjaustykite: cukiniją, papriką, pomidorus, kubeliais, alyvuoges-pusiau, česnaką susmulkinkite. Įkaitintame aliejuje keletą minučių patroškinkite cukiniją, papriką ir česnaką. Pagardinkite druska, pipirais ir aitriąja paprika. Iš tešlos iškočiokite apie 1,5 cm storio paplotį ir visą jį patepkite aliejumi. Ant viršaus išdėliokite kubeliais arba juostelėmis pjaustytą šoninę, troškintas daržoves ir pomidorus.

Mocarelos sūrį supjaustykite juostelėmis ir taip pat išdėliokite ant viršaus. Visa tai susukite ir supjaustykite 2 cm pločio riekelėmis. Šiuos suktinukus sutepkite likusiu alyvų aliejumi ir sudėkite į riebalais išteptą skardą. Kepkite 10 min. 200 laipsnių orkaitėje. Papuoškite baziliko lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668