250 ml baltojo vyno,
230 g tarkuoto čederio sūrio,
200 g tarkuoto goudos sūrio,
250 g kreminio sūrio,
350 g smulkintų špinatų,
50 g smulkintų šviežių svogūno laiškų,
1/2 šaukštelio maltų garstyčių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Vidutinio dydžio padažinėje keptuvėje ant vidutinės kaitros sumaišykite baltąjį vyną ir sūrius. Kaitinkite dažnai pamaišydami, kol išsilydys-apie 10 min. Įmaišykite svogūnus, špinatus, sausas garstyčias, druską ir juoduosius pipirus.
Toliau virkite, kol visi komponentai gerai susimaišys. Perpilkite mišinį į fondiu puodą ir laikykite ant ugnies, kad viso valgymo metu būtų karštas. Mokymui patiekite mėgstamus makaronus, virtas daržoves ar duonos lazdeles.