Kepti obuoliai su kumpiu ir sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti obuoliai su kumpiu ir sūriu


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
Svogūnų laiškų,
100 g kumpio,
125 g fermentinio sūrio,
druskos,
pipirų,
4 didesnių obuolių,
krapų,
petražolių,
125 g grietinės,
125 g natūralaus jogurto.


GAMINIMAS:

Svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais, kumpį-plonomis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite stambiai. Viską sumaišykite, įberkite druskos, pipirų. Obuolius perpjaukite perpus, išpjaukite sėklalizdžius. Obuolių puseles dėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą.

Į kiekvieną dėkite paruošto įdaro. Pašaukite į 225 laipsnių orkaitę ir kepkite 5-7 min. Grietinę sumaišykite su jogurtu, sukapotais žalumynais, svogūnų laiškais, įberkite druskos ir pipirų. Obuolius patiekite su padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668