Užkandėlė "Obuoliukas" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandėlė "Obuoliukas"


INGREDIENTAI:

(12 pocijų)
400 g batono,
2 obuolių,
2 kiaušinių baltymų,
1/2 stiklinės miltinio cukraus.


GAMINIMAS:

Batoną suraikykite 1 cm storio riekelėmis. Baltymus išplakite iki standžių putų, pamažu berdami miltinį cukrų. Obuolius sutarkuokite arba supjaustykite šiaudeliais. Ant riekelių išdėliokite obuolius, ant viršaus šaukštu uždėkite plaktų baltymų. Sumuštinius pašaukite į 250 laipsnių orkaitę, kepkite, kol baltymai gražiai paraus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668