Miso sriuba su grybais ir sojų varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Miso sriuba su grybais ir sojų varške


INGREDIENTAI:

2 šaukštai miso pastos,
2 svogūnų laiškų stiebeliai,
10 šviežių šiitake grybų,
100 g sojų varškės,
morka,
600 ml daržovių sultinio arba vandens,
japoninis ridikas,
džiovintų dumblių (wakame).


GAMINIMAS:

Šiitake grybus nuplaukite, apdžiovinkite, supjaustykite. Japoninį ridiką ir morką nuvalykite, supjaustykite labai plonais griežinėliais. Sojų varškę supjaustykite maždaug 1 cm kubeliais. Pakaitinkite sultinį iki užvirimo, įdėkite miso pastos, išmaišykite, kad pasta visiškai ištirptų.

Suberkite supjaustytus šiitake grybus ir virkite ant mažos ugnies 2-3 minutes. Sudėkite sojų varškę ir daržoves, virkite dar 2 minutes. Susmulkinkite svogūnų laiškus, įberkite į dubenėlius sriubai. Juos užpilkite verdančiu sultiniu, įberkite plonomis juostelėmis supjaustytų džiovintų dumblių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668