1 kg jautienos, pusė baltagūžio kopūsto, 2 svogūnai, Mėsa japoniškai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



1 kg jautienos, pusė baltagūžio kopūsto, 2 svogūnai, Mėsa japoniškai


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
pusė baltagūžio kopūsto,
2 paprikos,
5 stiklinės sezamų,
sojų padažo,
saulėgrąžų aliejaus,
mineralinio vandens.


GAMINIMAS:

Mėsą gerai nuplaukite, įdėkite į indą, užpilkite mineraliniu vandeniu (galite iš vakaro) ir pastatykite į vėsią vietą. Mėsą supjaustykite šiaudeliais skersai skaidulų, svogūną-plonais pusžiedžiais. Kopūstą pjaustykite plonomis 7-8 cm ilgio juostelėmis, po to šiek tiek pabarstykite druska ir lengvai nuspauskite.

Paprikas taip pat supjaustykite šiaudeliais. Sumaišykite aliejų ir sojų padažą, pakaitinkite iki virimo. Į verdantį aliejų įdėkite mėsą ir kepkite, kol atsiras graži rusva plutelė. Į mėsą sudėkite svogūnus, kepkite, kol įgis auksinį atspalvį. Kai svogūnai apkeps, suberkite sezamus.

Sudėkite paprikas. Kai paprikos kiek apkeps, sumažinkite ugnį ir sudėkite kopūstus. Kepkite ant stiprios ugnies, nuolat maišydami. Druskos neberkite, dangčiu neuždenkite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668