1 kg mėsos (avienos, kiaulienos, jautienos),
150 g svogūnų,
200 g paprikų,
pusė obuolio,
pomidoras,
25 g sojų padažo,
25 g brendžio,
15 g krakmolo,
pusė kubelio sultinio,
kiaušinis,
druskos,
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustome 3 cm ilgio, 0,5-1 cm storio griežinėliais. Svogūnus - žiedais. Papriką -juostelėmis. Obuolį ir pomidorą - smulkiais kubeliais.
Visus paruoštus produktus sudedame į nerūdijantį indą, supilame sojų padažą, brendį, suberiame pusę kubelio sugrūsto sultinio, pasūdome, pagardiname pipirais ir gerai išmaišome.
Kiaušinį išplakame su krakmolu. Plakinį supilame į indą su produktais ir gerai išmaišome. Marinuojame pusvalandį. Marinuotus produktus susmeigiame ant trumpų medinių iešmelių ir vartydami kepame grilyje 15 minučių.