Moliūgų desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų desertas


INGREDIENTAI:

Keli gabalėliai baltojo šokolado (kuo imsite daugiau, tuo desertas bus saldesnis),
2 šaukštai pieno,
3-4 šaukštai moliūgų tyrės,
šaukštas klevų sirupo arba skysto medaus,
pusė šaukštelio prieskonių mišinio (malto cinamono, kardamono, muskato riešuto),
pusė stiklinės kreminės varškės,
60-70 g grietinėlės sūrio.


GAMINIMAS:

Šokoladą sutrupinkite mažais gabaliukais ir sudėję į dubenėlį kaitinkite karšto vandens vonelėje, kol ištirps. Į šokolado masę įmaišykite pieną. Likusius produktus gerai išplakite plaktuvu, supilkite šokoladą, vėl išplakite.

Desertą supilstykite į stiklines taures ar desertinius indelius ir atšaldykite. Patiekdami į stalą, desertą galite pabarstyti su cukrumi ar be jo skrudintomis moliūgų sėklomis ar uždėti gardžios moliūgų uogienės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668