(10 ragelių)
300 g sluoksniuotos tešlos,
200 g raugintų kopūstų,
10 nedidelių riekių virto kumpio,
10 rūkytų dešrelių (medžiotojų),
1 kiaušinio,
1-2 aitriųjų paprikų.
G a r n y r u i:
575 ml marinuotų saldžiųjų paprikų.
GAMINIMAS:
Iš sluoksniuotos tešlos išpjaukite 10 vienodų kvadratėlių ir juos iškočiokite. Dešreles (jeigu per ilgos, perpjaukite per pusę) ir supjaustytus smulkiai marinuotas paprikas kepkite keptuvėje be riebalų. Ant kiekvieno tešlos gabaliuko dėkite po 1 kumpio riekelę, 1 šaukštą nusunktų raugintų kopūstų ir kepintų dešrelių.
Tešlą vyniodami nuo kampo aplink įdarą, susukite ragelį ir aptepkite kiaušiniu. Kepkite 20 min. 200 laipsnių temperatūroje orkaitėje. Ragelius patiekite karštus su marinuotomis saldžiomis paprikomis, labai skanu su keptomis marinuotomis paprikomis.