Pikantiški rageliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiški rageliai


INGREDIENTAI:

(10 ragelių)
300 g sluoksniuotos tešlos,
200 g raugintų kopūstų,
10 nedidelių riekių virto kumpio,
10 rūkytų dešrelių (medžiotojų),
1 kiaušinio,
1-2 aitriųjų paprikų.

G a r n y r u i:
575 ml marinuotų saldžiųjų paprikų.


GAMINIMAS:

Iš sluoksniuotos tešlos išpjaukite 10 vienodų kvadratėlių ir juos iškočiokite. Dešreles (jeigu per ilgos, perpjaukite per pusę) ir supjaustytus smulkiai marinuotas paprikas kepkite keptuvėje be riebalų. Ant kiekvieno tešlos gabaliuko dėkite po 1 kumpio riekelę, 1 šaukštą nusunktų raugintų kopūstų ir kepintų dešrelių.

Tešlą vyniodami nuo kampo aplink įdarą, susukite ragelį ir aptepkite kiaušiniu. Kepkite 20 min. 200 laipsnių temperatūroje orkaitėje. Ragelius patiekite karštus su marinuotomis saldžiomis paprikomis, labai skanu su keptomis marinuotomis paprikomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668