Įdarytos grybų kepurėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos grybų kepurėlės


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
24 vnt. pievagrybių kepurėlių,
4 virtų kiaušinių,
2 šaukštų baltojo vyno,
2 šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio,
2 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
2 šaukštų sviesto,
druskos,
pipirų,
žalumynų,
šviežių daržovių.


GAMINIMAS:

Kiaušinius smulkiai sukapokite, sumaišykite su sūriu, svogūnų laiškais, sviestu ir vynu. Įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Paruoštos masės pripildykite grybų kepurėles, jas sudėkite į riebalais pateptą skardą.

Pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 8-10 min. Užkandį papuoškite žalumynais, šviežiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668