Picos ritinėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Picos ritinėliai


INGREDIENTAI:

375 g sluoksniuotos tešlos,
6 šaukštų smulkintų pomidorų savo sultyse,
100 g kumpio, supjaustyto plonais griežinėliais,
100 g tarkuoto sūrio,
1 kiaušinio,
1 šaukšto prieskonių (pagal skonį).


GAMINIMAS:

Ištepkite tešlos lakštą smulkintais pomidorais-tik palikite 1 cm kraštą. Ant padažo išdėliokite kumpio griežinėlius ir užbarstykite tarkuotu sūriu. Pradėkite sukti nuo trumpesniosios kraštinės, suvyniokite tešlą į kuo glaudesnį ritinį ir dėkite 10 min. į šaldytuvą.

Pasirinkite kuo aštresnį peilį ir supjaustykite ritinį lygiomis dalimis. Išdėliokite skardoje ant kepimo popieriaus, ištepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite prieskoniais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15 min., kol tešla išsipūs ir taps aukso spalvos. 5-10 min. palikite atvėsti ir galite patiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668