Varškės apkepas receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės apkepas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Po 200 g apvirtų morkų,
cukinijų,
300 g porų,
po 1 geltoną ir
raudoną papriką,
1 svogūno,
2 šaukštų aliejaus,
500 ml daržovių sultinio.

T e š l a i:
250 g miltų,
21 g šviežių mielių,
250 g liesos varškės,
50 g tarkuoto sūrio,
80 ml pieno,
3 kiaušinių,
1 česnako skiltelės,
pagal skonį druskos,
tarkuoto muskato,
džiūvėsėlių,
riebalų formai ištepti.

GAMINIMAS:

Kiaušinius išsukite iki purumo ir sumaišykite su pienu, ištirpintomis mielėmis, miltais. Užminkykite tešlą. Į išteptą riebalais, pabarstytą džiūvėsėliais kepimo indą dėkite paruoštą masę, paviršių išlyginkite ir suformuokite kepinio sieneles. Morkas ir cukinijas apvirkite pasūdytame vandenyje. Nusausinkite.

Porus, svogūną ir paprikas smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje. Daržoves pagardinkite druska. Ataušinkite ir sumaišykite su varške, tarkuotu sūriu (dalį palikite). Daržovių su varške masę suberkite ant tešlos, išlyginkite, apibarstykite džiūvėsėliais ir likusiu sūriu. Viską kepkite įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. Apkepą patiekite karštą su grietine.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668