300 g varškės sūrio,
100 g rikotos sūrio,
50 g virtų bulvių,
2 kiaušinių,
6-7 šaukštų smulkintų bazilikų,
1 skiltelės česnako,
3 šaukštų smulkintų raudonėlių,
1 šaukšto aliejaus,
druskos,
100 g miltų,
200 ml pieno,
500 ml vandens,
garnyrui-keptų daržovių: po 1 geltoną ir raudoną papriką, iškeptas su pomidoriukais.
GAMINIMAS:
Iš miltų, kiaušinio, varškės, rikotos sūrio, smulkintų bazilikų, smulkintų raudonėlių, bulvių košės ir druskos padarykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada iškočiokite nedidelius kamuoliukus, meskite į puodą ir virkite pasūdytame piene su vandeniu 10 min. Patiekite su mėgstamomis keptomis daržovėmis.