8-10 bulvių,
20-30 g sviesto,
3-4 šaukštai grietinės,
30-50 g parmezano,
3-5 skiltelės česnakų,
druskos,
maltų pipirų mišinio,
maltų saldžiųjų paprikų,
džiovintų prieskoninių žolelių,
0,5 šaukštelio imbiero,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Bulves gerai nuplaukite ir virkite neluptas maždaug 10 minučių (turi būti pusiau išvirusios). Vandenį nupilkite, bulves atvėsinkite. Paruoškite įdarą: smulkiai sutarkuokite sūrį, žalumynus smulkiai sukapokite, česnakus sugrūskite, visas sudedamąsias dalis sumaišykite ir sutrinkite šakute.
Ataušusias bulves įpjaukite kryžiumi (maždaug iki pusės). Paimkite kiekvieną bulvę į ranką ir spustelėkite, kad kiek prasižiotų. Pasiruoškite nedidelių folijos kvadratėlių. Bulves dėkite ant blizgios folijos pusės. Į įpjovas prikimškite įdaro.
Foliją užvyniokite, viršuje palikdami savotišką mazgelį-bus patogu už jo paimti bulvę. Bulves kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15-20 minučių.