Bulvės su česnakais ir sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvės su česnakais ir sūriu


INGREDIENTAI:

8-10 bulvių,
20-30 g sviesto,
3-4 šaukštai grietinės,
30-50 g parmezano,
3-5 skiltelės česnakų,
druskos,
maltų pipirų mišinio,
maltų saldžiųjų paprikų,
džiovintų prieskoninių žolelių,
0,5 šaukštelio imbiero,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Bulves gerai nuplaukite ir virkite neluptas maždaug 10 minučių (turi būti pusiau išvirusios). Vandenį nupilkite, bulves atvėsinkite. Paruoškite įdarą: smulkiai sutarkuokite sūrį, žalumynus smulkiai sukapokite, česnakus sugrūskite, visas sudedamąsias dalis sumaišykite ir sutrinkite šakute.

Ataušusias bulves įpjaukite kryžiumi (maždaug iki pusės). Paimkite kiekvieną bulvę į ranką ir spustelėkite, kad kiek prasižiotų. Pasiruoškite nedidelių folijos kvadratėlių. Bulves dėkite ant blizgios folijos pusės. Į įpjovas prikimškite įdaro.

Foliją užvyniokite, viršuje palikdami savotišką mazgelį-bus patogu už jo paimti bulvę. Bulves kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15-20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668