Kiaulienos muštiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos muštiniai


INGREDIENTAI:

700 g kiaulienos,
2 bulvės,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai kvietinių miltų,
2 šaukštai grietinės (arba majonezo),
svogūnas,
3 skiltelės česnako,
žalumynų,
200 ml grietinėlės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
sviesto,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite ir išmuškite. Stambiai sutarkuokite žalias bulves, smulkiai supjaustykite svogūną, žalumynus, česnakus, viską išmaišykite, įberkite druskos, pipirų, įmuškite kiaušinius, įdėkite 2 šaukštus grietinės ir miltų. Išmaišykite. Ištirpintame svieste apkepkite mėsą kartu su paruošta mase.

Kepkite atsargiai apversdami, kol įgis auksinę plutelę. Tuomet muštinius sudėkite į aliejumi pateptą skardą, užpilkite grietinėle ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 5-7 minutėms. Muštiniai bus labai minkšti, o koks aromatas sklinda, kol jie kepa! Tokiems muštiniams nė garnyro nereikia-juk jie jau turi "kailinukus".

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668