Venecijos salotos su vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Venecijos salotos su vištiena


INGREDIENTAI:

0,25 stiklinės razinų,
1 apelsino sulčių,
0,25 stiklinės kedro riešutų,
450 g šaltos gabaliukais supjaustytos virtos vištienos,
nedidelio žiupsnelio maltų gvazdikėlių,
0,25 stiklinės šaltai spausto alyvų aliejaus,
šaukštas vyno acto,
1-2 šaukšteliai aromatizuoto acto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
salotų lapų.


GAMINIMAS:

Apelsinų sultis kartu su razinomis pakaitinkite nedideliame puode kol užvirs. Nuimkite puodą nuo ugnies ir palikite 20 min. nusistovėti. Tuomet nupilkite apelsinų sultis ir išimkite razinas. Į nedidelį puodą ar keptuvę (be aliejaus) sudėkite kedro riešutus ir pakepinkite juos ant vidutinės ugnies 3 minutes, kol riešutai apskrus. Riešutus, vištieną ir kitus produktus (išskyrus salotų lapus) sudėkite į dubenėlį ir gerai sumaišykite. Palikite 30 minučių. Patiekite su salotų lapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668