0,25 stiklinės razinų,
1 apelsino sulčių,
0,25 stiklinės kedro riešutų,
450 g šaltos gabaliukais supjaustytos virtos vištienos,
nedidelio žiupsnelio maltų gvazdikėlių,
0,25 stiklinės šaltai spausto alyvų aliejaus,
šaukštas vyno acto,
1-2 šaukšteliai aromatizuoto acto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
salotų lapų.
GAMINIMAS:
Apelsinų sultis kartu su razinomis pakaitinkite nedideliame puode kol užvirs. Nuimkite puodą nuo ugnies ir palikite 20 min. nusistovėti. Tuomet nupilkite apelsinų sultis ir išimkite razinas. Į nedidelį puodą ar keptuvę (be aliejaus) sudėkite kedro riešutus ir pakepinkite juos ant vidutinės ugnies 3 minutes, kol riešutai apskrus. Riešutus, vištieną ir kitus produktus (išskyrus salotų lapus) sudėkite į dubenėlį ir gerai sumaišykite. Palikite 30 minučių. Patiekite su salotų lapais.