Porų ir šoninės užkepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Porų ir šoninės užkepėlė


INGREDIENTAI:

1 poro,
3 morkų,
350 g šoninės,
20 g džiūvėsėlių,
1 šaukšto petražolių.

P a d a ž u i:
120 ml pieno,
80 g lydyto sūrio,
100 g varškės.


GAMINIMAS:

Morkas sutarkuokite stambiai. Porą supjaustykite griežinėliais. Šoninę supjaustykite kubeliais, paskrudinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to sudėkite morkas, porus ir dar viską kepkite apie 10 min.

Pagardinkite druska, smulkintomis petražolėmis ir pipirais. Kepimo indą ištepkite aliejumi, į jį suberkite daržoves ir užpilkite pieno, lydyto sūrio ir varškės mišiniu. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668