Salotos "Figaro" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos "Figaro"


INGREDIENTAI:

50 g veršio liežuvio,
40g saliero (šaknies),
l0g ančiuvių,
20 g salotų,
40 g burokėlių,
40 g pomidorų,
50 g majonezo.


GAMINIMAS:

Virtą veršio liežuvį, salierą, ančiuvius (arba strimelės) supjaustykite šiaudeliais, virtus burokėlius - griežinėliais. Viską gerai išmaišykite, įpilkite majonezo (į majonezą įdėkite smulkiai supjaustytus pomidorus be žievelės ir sėklų), pridėkite druskos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668