Bulviniai kroketai su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai kroketai su migdolais


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
600 g bulvių,
200 g smulkintų migdolų (tinka branduolių drožlės),
2 šaukštų krakmolo,
100 g miltų,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
tarkuotų muskatų riešutų,
aliejaus skrudinimui.


GAMINIMAS:

Bulves išvirkite, nulupkite ir sugrūskite. Į gautą masę įmuškite du trynius, suberkite krakmolą, druską, muskatus ir sumaišykite. Iš masės ant miltais pabarstytos lentelės formuokite volelį, jį lengvai suplokite ir supjaustykite 1 cm pločio gabalėliais. Iš jų formuokite nedidelius cilindro formos volelius.

Gerai išplakite baltymus, volelius pavoliokite miltuose, pavilgykite baltymuose ir apvoliokite migdolais. Kroketus skrudinkite iki 180 laipsnių įkaitintame aliejuje, kol įgaus aukso spalvą. Kroketai ypač tinka prie mėsos, žuvies valgių, patiekiamų su padažais, žalumynų salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668