Bulvių košės ir silkės tortas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių košės ir silkės tortas


INGREDIENTAI:

Apie 1,5 kg bulvių košės,
6-7 silkių su galvomis,
miltų,
2 kiaušinių,
druskos,
pipirų,
grietinės,
mėgstamo sūrio,
sviesto.


GAMINIMAS:

Išvirkite bulvių košę kaip mėgstate. Virkite su pienu, įdėkite sviesto. Kol verda košė, išdarinėkite silkes, nunerkite odą, supjaustykite norimo dydžio. Išplakite kiaušinius, miltuose pavoliokite silkių gabaliukus ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje.

Kepimo indą ištepkite sviestu. Grietinę sumaišykite su smulkintu sūriu. Sluoksniuokite bulvių košę su silkių gabaliukais, paskutinis sluoksnis turi būti košės, ant viršaus sudėkite grietinės ir sūrio mišinį. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668