Pomidorų ir ryžių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pomidorų ir ryžių troškinys


INGREDIENTAI:

(6 porcijoms)
200 g ryžių,
4 pomidorų,
2 svogūnų,
2 česnako skiltelių,
1 šaukštelių tirštos pomidorų tyrės,
1 kubelio daržovių sultinio,
3 šaukštų kapotų petražolių lapelių,
2-3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
po žiupsnelį druskos,
saldžiųjų paprikų miltelių.


GAMINIMAS:

Pasūdytame vandenyje biriai išvirkite ryžius. Smulkiai sukapokite česnakus, pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūnus-žiedeliais. Įkaitintame aliejuje apkepinkite svogūnus, česnakus, sudėkite pomidorų tyrę ir trumpai patroškinkite.

Supilkite į iš kubelių paruoštą sultinį, įdėkite pomidorus. 10 min. patroškinkite ir dėkite ryžius. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų ir dar apie 5 min. troškinkite. Kiekvieną porciją pabarstykite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668