Guliašas su kiauliena ir pupelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Guliašas su kiauliena ir pupelėmis


INGREDIENTAI:

(8 porcijoms)
450 g pupelių,
2 laurų lapų,
600 g kiaulienos,
175 g rūkytos šoninės,
3 salierų stiebų,
1 svogūno,
1 žaliosios paprikos,
2 česnako skiltelių,
225 ml pomidorų padažo,
125 g cukraus,
100 ml klevų sulos,
1 šaukšto sviesto,
1 šaukšto "Vorčesterio" padažo,
1 šaukštelio garstyčių miltelių,
1 šaukštelio maltos paprikos,
1 šaukštelio maltų kmynų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pupeles pamerkite iš vakaro. Tuomet suberkite į puodą, įpilkite 1,75 l vandens, įdėkite laurų lapų, virkite 40 min. Kol pupelės virs, supjaustykite kubeliais kiaulieną, įkaitinkite keptuvėje sviestą ir kepinkite 5-8 min. Tada sudėkite juostelėmis supjaustytą šoninę, kepkite 5 min.

Po to dėkite susmulkintus salierų stiebus, svogūną, česnaką ir viską troškinkite ant lengvos ugnies 10-12 min. Nupilkite dalį vandens nuo pupelių, palikite 700 ml. Į puodą su pupelėmis dėkite troškintą mėsą su daržovėmis. Supilkite pomidorų padažą, sulą, "Vorčesterio" padažą, įberkite garstyčių, cukraus, paprikų, kmynų, pipirų, viską gerai sumaišykite, uždenkite ir dėkite į orkaitę. Troškinkite apie 1-1,5 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668