Kūčiukai su pienu ir aliejumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kūčiukai su pienu ir aliejumi


INGREDIENTAI:

550 g miltų,
20 g šviežių mielių,
50-100 g cukraus,
250 ml pieno,
50 ml aliejaus,
1 kiaušinis,
3 šaukštai aguonų,
1/2 šaukštelio druskos.


GAMINIMAS:

Mieles ištirpinkite šiltame piene kartu su 2 šaukštais cukraus bei 2 šaukštais miltų. Pastatykite šiltai ir kildinkite. Likusius miltus bei cukrų suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų, suberkite aguonas, druską bei sudėkite pakilusias mieles.

Viską gerai išmaišykite ir vėl kildinkite šiltoje vietoje apie 30 min. Iš pakilusios tešlos formuokite plonus volelius ir supjaustykite juos 1 cm gabalėliais. Skardas išklokite sviestiniu popieriumi, pabarstykite miltais ir sudėkite kūčiukus. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668