Vištienos suktinukai su spanguolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos suktinukai su spanguolėmis


INGREDIENTAI:

4 vištienos krūtinėlės,
4 šaukštų spanguolių,
1 šaukšto medaus,
200 g Gorgonzola sūrio,
1 šaukšto smulkintų graikinių riešutų,
alyvuogių aliejaus,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
24 gabaliukų pjaustytos rūkytos šoninės.

G a r n y r u i:
200 g šparaginių pupelių,
1/2 citrinos sulčių,
3-4 šaukštų alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Nuplaukite ir nusausinkite vištienos krūtinėles. Perpjaukite į dvi dalis, atskirkite vidinės krūtinėlės filė. Dėkite į maišelį ir pamuškite. Įdaras. Užpilkite spanguoles medumi ir jas truputį patrinkite šakute (tik nepadarykite tyrės) ir palaikykite 10 min. Tuomet sumaišykite su Gorgonzolos sūriu, įdėkite smulkintų graikinių riešutų ir viską gerai sumaišykite.

Ant vištienos krūtinėlių dėkite po šaukštą gautos masės mišinio, susukite, apvyniokite plonai supjaustyta šonine ir sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Suktinukus 20-25 min. kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Garnyras: pupeles išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite, nusausinkite. Jas paslakstykite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir šviežiai maltais pipirais. Patiekite prie vištienos suktinukų karštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668