2 kriaušių,
1 šaukšto citrinos sulčių,
1 aitriosios paprikos,
1 šakelės rozmarino,
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
2 šaukštelių medaus,
1 žiupsnelio pipirų,
1 granato,
2 šaukštų graikinių riešutų,
60 g brie sūrio.
GAMINIMAS:
Į didelį dubenį pilkite citrinos sultis, medų, druską ir gerai sumaišykite. Sudėkite skiltelėmis supjaustytas kriaušes, griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką, susmulkintus riešutus ir sumaišykite. Apibarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Viską trumpai pakepinkite įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus. Granato vaisių išlukštenkite. Brie sūrį supjaustykite gabaliukais. Į lėkštutę sudėkite kriaušes, brie sūrį ir viską apibarstykite granato sėklomis. Kiekvieną patiekalą papuoškite rozmarino šakelėmis.