Kriaušių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kriaušių salotos


INGREDIENTAI:

2 kriaušių,
1 šaukšto citrinos sulčių,
1 aitriosios paprikos,
1 šakelės rozmarino,
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
2 šaukštelių medaus,
1 žiupsnelio pipirų,
1 granato,
2 šaukštų graikinių riešutų,
60 g brie sūrio.


GAMINIMAS:

Į didelį dubenį pilkite citrinos sultis, medų, druską ir gerai sumaišykite. Sudėkite skiltelėmis supjaustytas kriaušes, griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką, susmulkintus riešutus ir sumaišykite. Apibarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Viską trumpai pakepinkite įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus. Granato vaisių išlukštenkite. Brie sūrį supjaustykite gabaliukais. Į lėkštutę sudėkite kriaušes, brie sūrį ir viską apibarstykite granato sėklomis. Kiekvieną patiekalą papuoškite rozmarino šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668