Kalakutų kepsneliai su vyšnių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutų kepsneliai su vyšnių padažu


INGREDIENTAI:

500-600 g kalakutų krūtinėlių,
1/2 stiklinės baltojo sauso vyno,
paukštienos prieskonių,
pipirų,
druskos,
2-3 šaukštų sezamų sėklų.

P a d a ž u i:
500 g šaldytų vyšnių,
1/2 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno,
3-4 šaukštų cukraus,
kelių gvazdikėlių,
2 šaukštelių cinamono,
1 šaukšto krakmolo,
2-3 stiklinių vandens.


GAMINIMAS:

Kalakutų krūtinėles supjaustykite, įtrinkite prieskoniais, užpilkite vynu ir pamarinuokite 30-40 minučių. Paskui šiek tiek nusausinkite, pavoliokite sezamų sėklose ir iškepkite. Kepsnelius laikykite šiltai, kol paruoškite padažą. Jį gaminkite taip: į puodą įpilkite 2-3 stiklines vandens, raudonąjį vyną, užvirkite.

Tada suberkite vyšnias, cukrų, gvazdikėlius, cinamoną ir virkite dar 7-10 minučių. Baigdami virti supilkite krakmolą, sumaišytą su keliais šaukštais šalto vandens. Maišykite, kol padažas sutirštės. Kepsnelius užpilkite padažu. Prie šio patiekalo tinka bulvių maltiniai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668