Įdarytos kulšelės su morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos kulšelės su morkomis


INGREDIENTAI:

2 vištų ketvirčių,
paukštienos prieskonių,
kelių džiovintų obuolių,
saujelės razinų ir
migdolų,
ryšelio mažų morkų,
kelių šaukštų sviesto ir
rudojo cukraus,
1 kubelio daržovių sultinio,
žiupsnelio kario ir
cinamono.


GAMINIMAS:

Vištų kaulus išpjaukite, palikite tik blauzdelių kauliukus. Įtrinkite prieskoniais ir 35-45 minutes pamarinuokite. Obuolius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su išmirkytomis razinomis ir migdolais. Šiuo įdaru prikimškite ertmes, kur buvo kaulai, ir, suėmę odelę, susmeikite ją mediniais gabaliukais.

Kepkite orkaitėje apie 30-40 minučių. Morkas sudėkite į karštą keptuvę su ištirpintu sviestu, apibarstykite cukrumi ir nuolat vartydami pakepinkite, kol bus aplipusios karamele. Tada į keptuvę įpilkite paruošto sultinio tiek, kad morkos būtų apsemtos, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite, kol suminkštės. Patiekite kartu su kulšelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668