Kepta antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta antis


INGREDIENTAI:

1 anties (1,7 kg),
300 g pievagrybių,
2-3 šaukštų pomidorų padažo,
1 šaukšto miltų,
paukštienos prieskonių ar marinato,
pipirų,
druskos.












































GAMINIMAS:

Antį įtrinkite prieskoniais ar užpilkite marinatu ir palaikykite per naktį. Tada įdėkite į kepimo maišelį ir kepkite apie 1 valandą. Kepant susidariusį skystį supilkite į keptuvę, sudėkite pjaustytus pievagrybius.

Pabarstykite miltais ir maišydami kepkite apie 10 minučių. Sukrėskite pomidorų padažą, maišydami patroškinkite ir patiekite prie anties.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668