Nektarinų salotos su tunų karpaču receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nektarinų salotos su tunų karpaču


INGREDIENTAI:

2-3 prinokusių nektarinų,
pusės vazonėlio lapinių "koralinių" arba ąžuolalapių salotų,
ryšulėlio gražgarsčių,
bazilikų, jūros druskos,
juodųjų pipirų,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų balzaminuo vyno acto.

K a r p a č i u i:
1 šviežio tunų (lašišų arba upėtakių) pjausnio,
1,5 šaukšto penkių rūšių pipirų mišinio,
jūros druskos,
alyvuogių aliejaus,
granatų padažo.


GAMINIMAS:

Suplėšytas salotas sudėkite į indą. Ant jų dėkite skiltelėmis supjaustytus nektarinus. Užberkite maltų pipirų ir druskos, užpilkite alyvuogių aliejaus ir balzaminio vyno acto. Karpačių reikėtų paruošti iš anksto. Paimkite30x30 cm dydžio folijos lapelį, užberkite pusę penkių rūšių pipirų mišinio ir jūros druskos.

Ant folijos dėkite žuvų gabaliukų, suberkite likusius pipirus ir jūros druską, kraštus taip pat pagardinkite pipirų mišiniu. Gerai suvyniokite foliją ir mažiausiai pernakt laikykite šaldiklyje. Prieš patiekdami 15 minučių palaikykite kambario temperatūroje, supjaustykite labai plonais griežinėliais ir dėkite prie salotų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir granatų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668