500 ml pieno,
190 g cukraus,
1 pakelio šokoladinio pudingo miltelių,
250 g sviesto,
35 g kakavos (1 šaukštelio pabarstyti),
druskos.
B i s k v i t u i:
5 kiaušinių,
100 g miltų,
100 g cukraus citrinos žievelių,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
1 pakelio vanilinio cukraus,
25 g krakmolo.
GAMINIMAS:
Šokoladinį pudingą paruoškite pagal receptą ant pakelio (reikės pieno). Kai atvės, sumaišykite su išplaktu sviestu, cukrumi ir 10 g kakavos. Biskvitas: kiaušinių trynius išplakite su 6 šaukštais šalto vandens, 100 g cukraus, krakmolu, įdėkite miltų. Baltymus išplakite su cukrumi, lėtai įmaišykite į paruoštą masę.
Skardą išklokite kepimo popieriumi ir paskleiskite tešlą. Biskvitą dėkite į 170 laipsnių orkaitę. Kai iškeps, pabarstykite cukrumi, kakava ir uždenkite rankšluoščiu. Atvėsusį nuimkite nuo kepimo popieriaus, aptepkite šokoladiniu kremu ir susukite. 30 min. įdėkite į šaldytuvą.