(5 porcijos)
T e š l a i:
200 ml kefyro,
1 kiaušinio,
60 g sviesto,
1 šaukšto cukraus,
1 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio mielių,
35 g miltų,
3 šaukštų manų kruopų.
Į d a r u i:
200 g vyšninių pomidorėlių,
žiupsnelio Provanso žolelių,
žiupsnelio sezamų sėklų,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Nedideliame kiekyje šilto vandens išmaišykite mieles. Sumaišykite tešlai skirtus produktus, įmaišykite mieles ir užmaišykite tešlą. Leiskite pakilti 20 min. Tešlą padalykite į 10 dalių, suformuokite 10 plokščių bandelių, vėl 20 min. pakildinkite.
Kiekvienos bandelės viduryje darykite daubelę, įspauskite pomidorėlių, pabarstykite žolelėmis, sezamais. Bandeles aptepkite aliejumi ir 20 min. pašaukite į 200 laipsnių orkaitę.