O m l e t u i:
4 kiaušinių (dydis M),
100 ml pieno,
100 ml mineralinio vandens,
60 g miltų,
druskos,
pipirų,
150 g šaldytų špinatų,
1 svogūno.
Į d a r u i:
50 g tarkuoto kieto sūrio,
100 g margarino su linų sėmenų aliejumi,
300 g rūkytos lašišos plonais griežinėliais,
2-3 šaukštų citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Špinatus atšaldykite ir pakepinkite aliejuje su smulkintu svogūnu. Ataušinkite. Omletui skirtus kiaušinius išplakite su pienu ir mineraliniu vandeniu, suberkite kepintus špinatus, miltus ir viską išmaišykite. Iš tešlos iškepkite omletą, supjaustykite plačiomis juostelėmis.
Omleto juosteles aptepkite margarinu su linų sėmenų aliejumi ir uždėkite citrinų sultimis apšlakstytą lašišą. Viską suvyniokite į suktinukus. Prieš patiekdami juos pabarstykite smulkintu sūriu.