Meduolis su riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meduolis su riešutais


INGREDIENTAI:

4 šaukštelių kakavos,
1 stiklinės pieno,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
500 g miltų,
3 šaukštelių meduolių prieskonių,
100 g graikinių riešutų,
200 g medaus,
1 šaukšto riebalų,
200 g cukraus,
2 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
3 kiaušinių,
2 šaukštų miltinio cukraus,
250 g sviesto.


GAMINIMAS:

Atskirtus kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, supilkite pieną, ištirpintą sviestą, medų, suberkite miltus, išmaišytus su kakava, kepimo milteliais ir prieskoniais. Viską gerai išmaišykite. Sukrėskite išplaktus kiaušinių baltymus ir išmaišykite.

Suberkite verdančiu vandeniu nuplikytus riešutus ir dar kartą išmaišykite. Tešlą supilkite į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Kepkite 170 laipsnių karštumo orkaitėje 50 min. Iškeptą pyragą skardoje pabarstykite miltiniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668